2020 lustrumjaar Citroën C6 Genootschap! Wij bestaan 10 jaar en willen dit  natuurlijk  met jullie vieren. Binnenkort meer nieuws hierover. Houd de informatie op deze site in de gaten

 

Op 21 en 22 maart 2020, onze eerste lustrum activiteit “couleur Locale” in zuid Limburg en de Belgische grensstreek, meer informatie, klik op de volgende pagina.

2 en 3 mei 2020 CITRO-EXPO

Locatie: evenementenhal Gorinchem. 15.000 m2 Citroëns uit het verleden en heden. Evenals vele Citroën clubs zijn wij met een clubstand aanwezig.

 

21, 22 en 23 mei 2020, Internationale Lustrum meeting

“water in Nederland vriend en vijand”

Vanuit midden Nederland bezoeken wij een deel van de ” Nieuwe Hollandse waterlinie” met zijn vele forten. Ook bezoeken wij de Biesbosch en de deltawerken Het uitgebreide programma staat binnenkort op deze site!

Bezoek aan een bijzondere autofabriek!

Als u van autotechniek houdt mag u dit niet missen! de datum is nog niet vastgesteld nadere berichten volgen.

 

26 en 27 september 2020 een weekendje Friesland

De datum staat al vast . Het programma nog niet!  maar het wordt vast leuk! nader bericht volgt.

Medio november 2020, de jaarlijkse technische meeting

Binnenkort meer hierover!

 

 

 

 

 

Uitnodiging voor ’n feestelijk Lustrum weekend in Thorn, op zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020 “Couleur Locale”
Het Citroën C6 Genootschap organiseert, mede in het kader van ons 10 jarig bestaan op de grens van België en Nederland, de eerste activiteit in 2020.

We bezoeken onder meer het “witte” stadje Thorn en bekijken de volgende dag Eisden-dorp in België . Voor het diner en overnachting op zaterdag  hebben we gekozen voor “Hotel RestaurantCrasborn” midden in Thorn, aan de Hoogstraat 6.
Uiteraard maken we op zondag ’n mooie rit door het Maasdal en Belgisch Limburg en bezoeken we oa: het “zwarte” stadsdeel rondom de voormalige steenkoolindustrie. En nog veel meer.

Programma op Zaterdag

Ontvangst op zaterdag 21 maart 2020 bij hotel restaurant Crasborn,Hoogstraat 6 6017AR Thorn, om ca 14.00 uur. Aansluitend is er een rondwandeling door het “witte stadje” Thorn onder leiding van een gids. 

De stad Thorn was vroeger een mini vorstendom. Tegenwoordig is het een gastvrij stadje voor bezoekers uit de hele wereld. Thorn staat bekend om haar markante witgeschilderde huizen, monumentale panden en de Abdijkerk, die overal bovenuit torent. Via de typische straten en steegjes van maaskeien in het historische centrum bezoeken we ook de Abdijkerk. ’s Avonds is er “natuurlijk” een gezellige borrel met aansluitend het diner in buffetvorm. En zoals in heel Limburg: Ook in Thorn worden al je zintuigen verwend.

Programma op Zondag

Na het ontbijt op zondag vertrekken we voor een mooie rit richting België. Het einddoel van de rit is Eisden-dorp, een voormalig steenkoolmijn plaats. In dit dorp bezoeken we, oa, een museum en eindigen in Brasserie “De Karbonkel”.
Richtprijzen
Overnachten in Hotel Crasborn, incl. ontbijt € 97,50 per kamer. Toeristenbelasting € 2.- p.p. Diner op basis van buffet € 35.- p.p. excl. drank. Lunch in België, € 20.- p.p. eigen rekening Gidsen voor Thorn en entree Eisden-dorp € 15.- pp

Organisatiekosten en inschrijfgeld € 20.- per C6 voor het Citroën C6 Genootschap. Doe mee en schrijf U in voor dit speciale weekend op onderstaand inschrijfformulier.

Coleur locale inschrijfformulier