“C6en op de  koffie” 23 februari Almere 
Voorjaarsrit ” Grenzenloos Genieten” 13-14 april 2019

 Citromobile 2019 4-5 mei 2019

100 jaar Citroën Frankrijk in La Ferté – Vidame 18 t/m 21 juli 2019

The Loire “revisited” 4 t/m 8 september 2019 International C6 meeting

 

Najaar 2019 Technische meeting

 ” C6en op de koffie” 23 februari bij D&O in Almere 

Download de uitnodiging en informatie.  Uitnodiging

Voorjaarsrit ”Grenzeloos genieten””

Wij starten het nieuwe seizoen in het weekend van  13-14  april met onze voorjaarsrit  De route zal gaan door het landschap van de Rijn in het grensgebied. In bijgaande uitnodiging vindt u meer informatie alsmede een inschrijfformulier. Geef u bijtijds op zeker als u wilt overnachten (beperkt aantal kamers).

uitnodiging Grenzeloos genieten

 

Inschrijfformulier Grenzeloos Genieten

   

Citromobile 2019

Het eerste weekend van mei is er uiteraard weer Citromobile. Dit jaar voor de 25e keer. Hoe dat er precies uit gaat zien wordt binnenkort duidelijk. Zeker is dat het Citroën C6 Genootschap acte de présence geeft, zoals wij al sinds onze oprichting in 2010 doen.

                                        

  100 jaar Citroën Frankrijk in La Ferté – Vidame 18 t/m 21 juli 2019  

Als  C6 genootschap nemen wij geen deel aan dit evenement. U kunt uiteraard individueel deelnemen . Attentie: Inschrijven tot 30 april a.s. Klik op onderstaande link van de Franse organisatie 

https://en.citroencc.com/

 

   The Loire “revisited” 4 t/m 8  september 2019 International C6 meeting

Mieke Pekema en Willem Wayenberg hebben aangeboden  evenals in 2015voor een 2e keer onze internationale meeting te organiseren in het gebied waar zij het grootste deel van het jaar wonen .Zij zijn mede-eigenaren van ‘Château de la Roche Hue’ in Frankrijk  in het gebied tussen de Loir en de Loire, net buiten het aardige dorp Cheviré-le-RougeDe regio is bekend om haar kastelen, abdijen, wijnhuizen, musea, industriële en agrarische activiteiten.   Als bestuur hebben wij hier positief op gereageerd temeer omdat het voor de deelnemers in 2015 een zeer geslaagde meeting was en er legio bezienswaardigheden zijn die in 2015 niet aan bod gekomen zijn! Nadere informatie volgt spoedig.

Mieke Pekema and Willem Wayenberg have offered to organise for the second time the International meeting in the area where they live the major part of the year. They are co-owners of Château de la Roche Hué in France, situated in the area between Loir and Loire just outside the nice village of Le Cheviré en Rouge. The aera is known for their castles, abbeys, wineries, museums and agricultural activities. The board welcomes this offer. Specifically, because there are so many places worth seeing we could not visit in 2015.!  The meeting will be held in September 11-15. As soon as we have more information, we will inform you.

 

Voorlopig programma Loire 4-8 september 2019

preliminairy program The loire revisited

 

Najaar 2019 Technische meeting

Uiteraard organiseert de technische commissie weer een technische meeting. Zo gauw de plannen concreet zijn laten wij dat weten.

Dit zijn de evenementen die het bestuur in samenwerking met een aantal C6 genoten organiseert en faciliteert. Er is echter nog ruimte op de kalender dus heeft u een leuk idee voor een tourrit of bijeenkomst klein of groot aarzel dan niet om ons daarvan op de hoogte te stellen u krijgt van ons alle medewerking en ondersteuning.