Over ons

Graag vertellen we je wat over het Citroën C6 Genootschap.

Begonnen met een spontaan initiatief door de heer Eric Bruinsma met een rit ter gelegenheid van het eerste lustrum in 2010.

Uitgegroeid tot een internationaal gezelschap van ruim 600 leden, verspreid over de wereld: van Japan tot de USA en Australië, van Rusland tot Spanje.

Sinds 2016 juridisch als Stichting georganiseerd met een vijfkoppig bestuur

We rekenen geen lidmaatschapskosten, kosten van activiteiten worden omgeslagen over de deelnemers. Voor algemene activiteiten zoals beurzen, proberen we donaties te krijgen of sponsoring. Ook hebben we een kleine Boutique met C6 gerelateerde items. De belangrijkste doelstelling van ons genootschap is het in stand houden van het prachtige product, de Citroën C 6 als toekomstige klassieker

Ook de mogelijkheid om technische informatie te delen is een belangrijk aspect en uiteraard de onderlinge plezierige omgang met elkaar op bijeenkomsten, ritten en andere activiteiten. Zoals gezegd vinden we de uitwisseling van technische ervaring heel belangrijk tussen de rijders en met de ons bekende specialisten. Bij de registratie vragen we ook om de autogegevens.

Die gegevens gebruiken we allereerst om een autoregister op te bouwen en bij te houden. De gegevens worden enkel gebruikt voor het Genootschap. Dankzij die gegevens zijn we ook in staat om meldingen te doen aan de eigenaren van specifieke autotypes als we merken dat dat nuttig kan zijn.

Pdf:
Over ons