Mijn oude C6 zoekt een jonge refuge…

IMG-0915-3.JPG IMG-0910-2.JPG IMG-0906-1.JPG IMG-0905-0.JPG

Ik heb 10 jaar met mijn C6 gereden. En dit na verschillende Volvo’s en Mercedessen…
Maar dit was veruit de leukste auto die ik gehad heb. Comfortabel, lekker anders en met een bijzondere lijn. Helaas moet ik hem achterlaten; ik ben niet zo technisch aangelegd, heb geen garage, kortom niets dat toelaat een ouder voertuig te verzorgen en in goed conditie te houden. Ik heb een jaar geleden grotere kosten gehad aan de ophanging. Maar nu komen er een pak bij. Daarom heb ik toch besloten hem te verkopen. Ik wilde hem niet aan een garage, ook niet aan de opkopers verkopen. Ik weet dat bij jullie club echte liefhebbers zitten, die wellicht meer hebben aan deze auto om hem terug in orde te zetten of voor de wisselstukken. Ik heb er continu mee gereden tot en met gisteren; en met véél plezier…
Gegevens:
C6 – 204 CH Diesel – heeft 8 jaar geleden een tuning gehad tot 240 CH –
4/5 deurs Zilver – Banden versleten. Datum eerste inschrijving 12/11/2007. Ik heb hem gekocht 10/2009 ( toen met 29.000 km ) – Chassisnummer VF7TDUHZJ78012995. Twee sleutels – op dit moment 275.000 km – Mistlampen, Alu velgen, Radio/CD/MP3, GPS, Parkeersensoren vooraan en achteraan, Cruise controle – Er scheelt iets aan de ophanging – uitlaat is niet helemaal in orde ( maakt meer lawaai dan voorheen ) – motor geeft defect owv katalysator – licht van instrumentenbord valt met regelmaat uit. Verbruik gemiddeld ( stad en autobaan) 8,5 L/100 km. Motor heeft nog grote trekkracht; deze C6 heeft hier en daar een rimpeltje, maar ziet er nog goed uit 😉
Had er nog graag 4900 euro btw in voor gekregen
dr.marcel.verheyen@gmail.com

Deze adverteerder kan bereikt worden op het volgende email adres: dr.marcel.verheyen@gmail.com